Wi-Fi®

Anvend ‎Wi-Fi®‎-forbindelser til at surfe på internettet, hente apps og sende og modtage mails. Når du har oprettet forbindelse til et ‎Wi-Fi®‎-netværk, husker enheden netværket og opretter automatisk forbindelse til det, næste gang du er inden for dets rækkevidde.

Nogle ‎Wi-Fi®‎-netværk kræver, at du logger på en webside, før du kan få adgang. Kontakt administratoren for det relevante ‎Wi-Fi®‎-netværk for at få flere oplysninger.

De tilgængelige ‎Wi-Fi®‎-netværk kan være åbne eller sikre:
    • Åbne netværk er markeret med Icn sony stat sys wifi signal 4 ud for navnet på ‎Wi-Fi®‎-netværket.
    • Sikre netværk er markeret med Icn sony stat sys wifi lock ud for navnet på ‎Wi-Fi®‎-netværket.

Note

Nogle ‎Wi-Fi®‎-netværk vises ikke på listen over tilgængelige netværk, fordi de ikke udsender deres netværksnavn (SSID). Hvis du kender netværksnavnet, kan du manuelt føje det til listen over tilgængelige ‎Wi-Fi®‎-netværk.

Sådan slår du Wi-Fi® til

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    3. Tap på tænd/sluk-kontakten for at slå ‎Wi-Fi®‎-funktionen til.

Note

Der går muligvis nogle sekunder, før ‎Wi-Fi®‎-forbindelsen er aktiveret.

Sådan opretter du automatisk forbindelse til et Wi-Fi®-netværk

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    3. Tap på tænd/sluk-kontakten for at slå Wi-Fi-funktionen til. Alle tilgængelige ‎Wi-Fi®‎-netværk vises.
    4. Tap på et ‎Wi-Fi®‎-netværk for at oprette forbindelse til det. Indtast den relevante adgangskode til et sikkert netværk. Icn sony stat sys wifi signal 4 vises i statuslinjen, når der er oprettet forbindelse.

Tip

Hvis du vil søge efter nye, tilgængelige netværk, skal du tappe på Icn sony key menu og derefter tappe på Opdater. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, skal du se i de relevante tip til fejlfinding .

Sådan tilføjer du et Wi-Fi®-net manuelt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    3. Tap på Icn sony key menu > Tilføj netværk.
    4. Indtast oplysninger om Netværksnavn (SSID).
    5. Tap på feltet Sikkerhed for at vælge en sikkerhedstype.
    6. Indtast en eventuel adgangskode.
    7. Hvis du vil redigere nogle af de avancerede indstillinger, såsom proxy- og IP-indstillinger, skal du markere afkrydsningsfeltet Avancerede indstillinger og derefter redigere efter behov.
    8. Tap på Gem.

Note

Kontakt administratoren af dit ‎Wi-Fi®‎-net for at få oplyst nettets SSID og adgangskode.

Wi-Fi®-indstillinger

Når du har forbindelse til et ‎Wi-Fi®‎-netværk, eller hvis der findes tilgængelige ‎Wi-Fi®‎-netværk, der hvor du befinder dig, kan du få vist status på disse netværk. Du kan også aktivere enheden til at give dig besked, så snart den registrerer et åbent ‎Wi-Fi®‎-netværk.

Hvis du ikke har forbindelse til et ‎Wi-Fi®‎-netværk, bruger enheden mobildataforbindelsen til at få adgang til internettet (hvis du har konfigureret og aktiveret en mobilforbindelse på enheden). Ved at tilføje en slumrepolitik for ‎Wi-Fi®‎ kan du angive, hvornår du skal skifte fra ‎Wi-Fi®‎ til mobildata.

Sådan aktiverer du beskeder om Wi-Fi®-netværk

1. Aktivér Wi-Fi®, hvis det ikke allerede er slået til.
    2. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    3. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    4. Tap på Icn sony key menu > Avanceret.
    5. Træk skyderen ud for Netværksmeddelelse til højre.

Sådan får du vist detaljerede oplysninger om et Wi-Fi®-netværk, der er oprettet forbindelse til

1. Tap på Icn sony home apptray normal fra Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    3. Tap på det aktuelle Wi-Fi®-netværk, der er oprettet forbindelse til. Detaljerede netværksoplysninger vises.

Sådan tilføjer du en politik for deaktivering af Wi-Fi®

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Avanceret > Lad Wi-Fi være aktiv i dvaletilstand.
    4. Vælg en indstilling.

WPS

WPS (Wi-Fi® Protected Setup) er en trådløs netværksstandard, der hjælper dig med at oprette sikre trådløse netværksforbindelser. Hvis du har lidt baggrundsviden om trådløs sikkerhed, gør WPS det nemt at oprette WPA-kryptering (Wi-Fi Protected Access), der sikrer netværket. Du kan også føje nye enheder til et eksisterende netværk uden at indtaste lange adgangskoder.

Anvend en af disse metoder til at aktivere WPS:
    • Trykknapmetode – tryk blot på en knap på en enhed med WPS-understøttelse, f.eks. en router.
    • Pinkodemetode – telefonen opretter en tilfældig pinkode (Personal Identification Number), som du indtaster på den WPS-understøttede enhed.

Sådan opretter du forbindelse til et Wi-Fi®-netværk ved hjælp af en WPS-knap

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    3. Slå ‎Wi-Fi®‎ til, hvis det ikke allerede er aktiveret.
    4. Tap på Icn sony key menu > Avanceret > WPS-trykknap, og tryk derefter på WPS-knappen på den WPS-understøttede enhed.

Sådan opretter du forbindelse til et Wi-Fi®-netværk ved hjælp af en WPS-pinkode

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Wi-Fi.
    3. Slå ‎Wi-Fi®‎ til, hvis det ikke allerede er aktiveret.
    4. Tap på Icn sony key menu > Avanceret > WPS-PIN-kode.
    5. Indtast den pinkode, der vises på din enhed, på den WPS-understøttede enhed.