account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Lydindstillinger

    For at skifte mellem mono- og stereolydtilstand

    1. Når radioen er åben, skal du trykke på Icn sony key menu.
    2. Tap på Aktivér stereolyd.
    3. Tryk, for at lytte til radioen i monolydtilstand igen, på Icn sony key menu og tap på Gennemtving monolyd.

    For at vælge radioregionen

    1. Når radioen er åben, skal du trykke på Icn sony key menu.
    2. Tap på Indstil radioregion.
    3. Vælg en indstilling.

    Sådan justerer du visualisering

    1. Når radioen er åben, skal du tappe på Icn sony key menu.
    2. Tap på Visualisering.
    3. Vælg en indstilling.
    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Find dit produkt
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer