Deling af din mobildataforbindelse

Du kan dele din mobildataforbindelse med andre enheder på flere måder:

• USB-internetdeling – del din mobildataforbindelse med en enkelt computer ved hjælp af et USB-kabel.
    • Bluetooth®-internetdeling – del din mobildataforbindelse med op til fem andre enheder via Bluetooth®.
    • Bærbart ‎Wi-Fi®‎-hotspot – del din mobildataforbindelse samtidigt med op til 8 andre enheder, herunder enheder, der understøtter WPS-teknologi.

Sådan deler du dataforbindelse ved hjælp af et USB-kabel

1. Deaktiver alle USB-kabelforbindelser til enheden.
    2. Brug det USB-kabel, der fulgte med enheden, til at slutte enheden til en computer.
    3. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    4. Find og tap på Indstillinger > Mere > Int.netd. og bærb. hotspot.
    5. Træk skyderen ud for USB-internetdeling til højre, og tap derefter på OK, hvis du bliver bedt om det. Icn sony stat sys tether usb vises på statuslinjen, når der er oprettet forbindelse.
    6. Hvis du vil stoppe med at dele din dataforbindelse, skal du trække skyderen ud for USB-internetdeling til venstre eller fjerne USB-kablet.

Note

Du kan ikke dele enhedens dataforbindelse og SD-kort via et USB-kabel på samme tid.

Sådan deler du din mobildataforbindelse med en anden Bluetooth®-enhed

1. Kontrollér, at enheden og Bluetooth®-enheden er parret med hinanden, og at mobildatatrafik er aktiveret på enheden.
    2. Din enhed: Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    3. Find og tap på Indstillinger > Mere > Int.netd. og bærb. hotspot, og træk derefter skyderen ud for Bluetooth-internetdeling til højre.
    4. Bluetooth®-enhed: Konfigurer enheden, så den får netværksforbindelse via Bluetooth®. Hvis enheden er en computer, skal du følge den relevante vejledning for at fuldføre opsætningen. Hvis enheden kører Android™-operativsystemet, skal du tappe på indstillingsikonet ud for navnet på den enhed, den er parret med, under Indstillinger > Bluetooth > Forbundne enheder og markér derefter afkrydsningsfeltet Internetadgang.
    5. Din enhed: Vent til vises i statuslinjen. Når ikonet vises, er opsætningen fuldført.
    6. Hvis du vil stoppe med at dele mobildataforbindelsen, skal du trække skyderen ud for Bluetooth-internetdeling til venstre.

Note

Funktionen Bluetooth-internetdeling slås fra, hver gang du slukker enheden eller slår Bluetooth®-funktionen fra.

Tip

Få flere oplysninger om, hvordan du parrer enheder og slår mobildata til, under Trådløs Bluetooth®-teknologi og VPN'er (Virtual Private Networks) .

Sådan bruger du din enhed som et bærbart Wi-Fi®-hotspot

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > Int.netd. og bærb. hotspot.
    3. Tap på Indstill. for bærbart Wi-Fi-hotspot > Konfigurer Wi-Fi-hotspot.
    4. Indtast oplysninger om Netværksnavn (SSID).
    5. Tap på feltet Sikkerhed for at vælge en sikkerhedstype. Indtast en eventuel adgangskode.
    6. Tap på Gem.
    7. Tap på Icn sony key and back, og træk skyderen ud for Bærbart Wi-Fi-hotspot til højre.
    8. Hvis du bliver bedt om det, skal du tappe på OK for at bekræfte. Icn sony stat sys tether wifi in manual vises på statuslinjen, når det bærbare ‎Wi-Fi®‎-hotspot er aktivt.
    9. Hvis du vil stoppe med at dele din dataforbindelse via ‎Wi-Fi®‎, skal du trække skyderen ud for Bærbart Wi-Fi-hotspot til venstre.

Sådan giver du en WPS-understøttet enhed tilladelse til at anvende din mobildataforbindelse

1. Kontrollér, at din enhed fungerer som et bærbart ‎Wi-Fi®‎-hotspot.
    2. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    3. Find og tap på Indstillinger > Mere > Int.netd. og bærb. hotspot > Indstill. for bærbart Wi-Fi-hotspot.
    4. Træk skyderen ud for Søgbar til højre.
    5. Kontrollér, at dit bærbare hotspot er sikret med en adgangskode under Konfigurer Wi-Fi-hotspot.
    6. Tap på WPS-trykknap, og følg derefter de relevante instruktioner. Alternativt kan du tappe på Icn sony key menu > WPS-pinkode og derefter indtaste den pinkode, der vises på den WPS-understøttede enhed.

For at omdøbe eller sikre dit bærebare hotspot

1. Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > Int.netd. og bærb. hotspot.
    3. Tap på Indstill. for bærbart Wi-Fi-hotspot > Konfigurer Wi-Fi-hotspot.
    4. Indtast nettets Netværksnavn (SSID).
    5. Tap på feltet Sikkerhed for at vælge en sikkerhedstype.
    6. Indtast eventuelt en adgangskode.
    7. Tap på Gem.