Valg af mobilnet

Enheden skifter automatisk mellem mobilnetværk, afhængigt af hvilke mobilnetværk der er tilgængelige der, hvor du er. Du kan også manuelt angive, at enheden skal anvende en bestemt type tilstand for mobilnetværk, f.eks. LTE, WCDMA eller GSM.

Der vises forskellige statusikoner på statuslinjen, afhængigt af den netværkstype eller -tilstand, du har forbindelse til. Under Ikoner på statuslinjen kan du se, hvordan de forskellige statusikoner ser ud.

Sådan vælger du en netværkstilstand

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk.
    3. Tap på Foretrukken netværkstype, og vælg en netværkstilstand.

Sådan vælger du et andet netværk manuelt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk > Netværksudbydere.
    3. Tap på Søgetilstand, og vælg derefter Manuelt.
    4. Vælg et netværk.

Note

Hvis du vælger et netværk manuelt, søger enheden ikke efter andre netværk, heller ikke selvom du er uden for det dækningsområdet for det manuelt valgte netværk.

Sådan aktiverer du automatisk valg af netværk

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk > Netværksudbydere.
    3. Tap på Søgetilstand, og vælg derefter Automatisk.