Skærmlås

Du kan låse skærmen på flere måder. Sikkerhedsniveauet for hver låsetype er angivet nedenfor fra den svageste til den stærkeste:
    • Stryg – ingen beskyttelse, men du har hurtig adgang til startskærmen.
    • Mønster – tegn et simpelt mønster med din finger for at låse enheden op.
    • PIN – indtast en numerisk PIN-kode på mindst fire cifre for at låse enheden op.
    • Adgangskode – indtast en alfanumerisk adgangskode for at låse enheden op.

Note

Det er meget vigtigt, at du kan huske skærmoplåsningsmønstret, PIN-koden eller adgangskoden. Hvis du glemmer disse oplysninger, kan du muligvis ikke gendanne vigtige data, f.eks. kontakter og meddelelser.

Note

Hvis du har konfigureret en konto til Microsoft® Exchange ActiveSync® (EAS) for din Xperia™-enhed, kan EAS-sikkerhedsindstillingen begrænse typen af skærmlås til kun en PIN-kode eller adgangskode. Dette forekommer, hvis din netværksadministrator har specificeret en type skærmlås for alle EAS-konti af hensyn til virksomhedens sikkerhed. Kontakt netværksadministratoren i din virksomhed eller organisation for at få oplyst hvilken sikkerhedspolitik der er implementeret for mobilenheder.

Sådan ændrer du skærmlåstypen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed > Skærmlås.
    3. Følg vejledningen på enheden, og vælg en anden skærmlåstype.

Sådan opretter du et skærmlåsningsmønster

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed > Skærmlås > Mønster.
    3. Følg anvisningerne på enheden.

Note

Hvis låsningsmønsteret afvises fem gange i træk, når du forsøger at låse enheden op, skal du vente 30 sekunder og derefter prøve igen.

Sådan ændres skærmlåsningsmønsteret

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger> Sikkerhed > Skærmlås.
    3. Tegn skærmoplåsningsmønsteret.
    4. Tap på Mønster, og følg vejledningen på enheden.

Sådan opretter du en pinkode til skærmlåsen

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed > Skærmlås > PIN-kode.
    3. Angiv en numerisk pinkode, og tap derefter på Fortsæt.
    4. Angiv pinkoden igen, bekræft den, og tap derefter på OK.
    5. Følg anvisningerne på enheden.

Sådan opretter du en adgangskode til skærmlås

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed > Skærmlås > Adgangskode.
    3. Angiv en adgangskode, og tap derefter på Fortsæt.
    4. Angiv adgangskoden igen, bekræft den, og tap derefter på OK.
    5. Følg anvisningerne på enheden.

Sådan aktiverer du oplåsning vha. strygefunktionen

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed > Skærmlås.
    3. Tegn dit skærmoplåsningsmønster, eller angiv din pinkode eller adgangskode, hvis en af disse skærmoplåsningstyper er aktiveret.
    4. Tap på Stryg.