Genstart og nulstilling af din enhed

Du kan tvinge enheden til at genstarte eller lukke ned i situationer, hvor den holder op med at reagere, eller hvor du ikke kan genstarte den på normal vis. Hverken indstillinger eller personlige oplysninger slettes.

Du kan også nulstille enheden til de oprindelige fabriksindstillinger og enten slette eller bevare alle personlige oplysninger som musik og billeder. Denne handling kan nogle gange være nødvendig, hvis enheden holder op med at fungere korrekt, men bemærk, at hvis du vil bevare vigtige oplysninger, er det vigtigt, at du først tager backup af disse data på et hukommelseskort eller en anden ekstern hukommelse. Du kan få flere oplysninger under Backup og gendannelse af indhold .

Hvis din enhed ikke kan tændes, eller du vil nulstille enhedens software, kan du bruge PC Companion eller Bridge til Mac til at reparere din enhed. Du kan finde flere oplysninger om brug af PC Companion eller Bridge til Mac under Computerværktøjer.

Note

Enheden vil muligvis ikke genstarte, hvis batteriniveauet er lavt. Slut enheden til en oplader, og prøv at genstarte igen.

Sådan gennemtvinger du genstart af enheden

1. Tryk på tænd/sluk-knappen Icn sony key and power k90, og hold den nede.
    2. Tap på Genstart i den menu, der åbner. Enheden genstartes automatisk.

Sådan tvinger du enheden til at lukke ned

Ill sony 13ee force shutdown ss
    1. Fjern dækslet for åbningerne til SIM-kortet og hukommelseskortet.
    2. Tryk på OFF-knappen ved hjælp af spidsen af en blyant eller en lignende genstand.

Note

Anvend ikke skarpe genstande, som kan beskadige OFF-knappen.

Sådan foretager du en nulstilling til standardindstillingerne

Note

Hvis du vil undgå, at enheden skades permanent, skal du undlade at genstarte den, mens der udføres en nulstilling.

1. Før du går i gang, skal du tage backup af vigtige data i den interne hukommelse på enheden på et hukommelseskort eller en anden hukommelse, som ikke er intern.
    2. På din Startskærm skal du tappe på Ikonet for programskærmen på Sony-smartphones.
    3. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhedskopiering & nulstilling > Gendannelse af fabriksdata.
    4. Du sletter oplysninger, f.eks. musik og billeder, fra det interne lager ved at markere det relevante afkrydsningsfelt.
    5. Tap på Nulstil telefon.
    6. Hvis du bliver bedt om det, skal du tegne skærmoplåsningsmønsteret eller angive din adgangskode eller pinkode til oplåsning af skærmen for at fortsætte.
    7. Tap på Slet alt for at bekræfte.

Note

Enheden gendannes ikke til en tidligere softwareversion af Android™, selvom du foretager en nulstilling til standardindstillingerne.

Tip

Hvis du glemmer din adgangskode, din pinkode eller dit skærmoplåsningsmønster i trin 6, kan du bruge funktionen til reparation af enheden i PC Companion eller Sony Bridge for Mac til at slette dette sikkerhedslag. Når du anvender reparationsfunktionen, geninstallerer du softwaren til enheden, og du kan miste nogle personlige oplysninger undervejs i processen.

Sådan geninstallerer du enhedens software ved hjælp af PC Companion

1. Sørg for, at PC Companion er installeret på din pc.
    2. Åbn først programmet PC Companion på pc'en, og klik derefter på Start under Support Zone.
    3. Klik på Start under Phone / Tablet Software Update.
    4. Brug det mikro-USB-kabel, der blev leveret sammen med enheden, til at tilslutte enheden til din pc, og klik derefter på repair my phone / tablet.
    5. Følg instruktionerne, som vises på skærmen, for at geninstallere softwaren og gennemføre reparationen.

Sådan geninstallerer du enhedens software ved hjælp af programmet Sony Bridge for Mac

1. Sørg for, at Sony Bridge for Mac er installeret på Mac-computeren.
    2. Åbn programmet Sony Bridge for Mac, og brug det mikro-USB-kabel, der blev leveret sammen med enheden, til at tilslutte enheden til din Mac-computer.
    3. Klik på Xperia™ > Repair Xperia™ device > Continue.
    4. Følg instruktionerne, som vises på skærmen, for at geninstallere softwaren og gennemføre reparationen.