Startskærmsmenu for Album

Fra startskærmsmenuen for Album kan du gå til alle dine fotoalbum, herunder album med fotos og videoer, der er taget med enhedens kamera vha. specielle effekter, og indhold, som du deler online via tjenester som PlayMemories Online, Picasa™ og Facebook. Når du er logget på disse tjenester, kan du håndtere indhold og få vist onlinebilleder. Fra appen Album kan du også føje geotags til dine fotos, udføre grundlæggende redigering og dele indhold, f.eks. ved hjælp af trådløs Bluetooth®-teknologi og mail.

Scr sony album menu overview wvga
    1 Få vist fotos og videoer ved hjælp af tjenesten PlayMemories Online
    2 Gå tilbage til startskærmen for Album for at få vist alt indhold
    3 Få vist dine favoritfotos og -videoer
    4 Få vist alle videoer, der er gemt på enheden
    5 Få vist dine fotos i kort- eller globusvisning
    6 Få vist fotos og videoer, du har skjult fra visning
    7 Få vist alle fotos og videoer, der er taget med enhedens kamera vha. specielle effekter
    8 Få vist alle de fotos og videoer, der er gemt i forskellige mapper på enheden.
    9 Få vist alle fotos med ansigter
    10 Få vist fotos og videoer på enheder på samme netværk
    11 Åbn indstillingsmenuen for appen Album
    12 Rul op eller ned for at få vist indhold
    13 Få vist fotos og videoer på Facebook™

Note

Tjenesten PlayMemories Online er ikke tilgængelig i alle lande/områder.

Sådan får du vist fotos fra onlinetjenester i Album

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Album.Træk derefter venstre side af startskærmen for Album til højre.
    3. Tap på den ønskede onlinetjeneste og følg vejledningen på skærmen for at komme i gang. Alle tilgængelige onlinealbum, du har overført til tjenesten, vises.
    4. Tap på et album for at få vist indholdet, og tap derefter på et foto i albummet.
    5. Bladr til venstre for at få vist næste foto eller video. Bladr til højre for at få vist forrige foto eller video.