Administrering af videoindhold

Sådan henter du filmoplysninger manuelt

1. Sørg for, at enheden har en aktiv dataforbindelse.
    2. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Video.
    3. Træk den venstre kant af skærmen til højre for at åbne startskærmsmenuen for Video. Gennemse derefter de forskellige kategorier og find den videofil, du vil hente informationer om.
    4. Berør og hold videominiaturen nede, og tap derefter på Søg efter oplysninger.
    5. Indtast nøgleord for videoen i søgefeltet og tap på bekræftelsestasten på tastaturet. Alle resultater vises i en liste.
    6. Vælg et søgeresultat og tap på Udført. Overførslen af oplysningerne startes.

Note

Du kan automatisk få oplysninger om videoer, der er tilføjet for nylig, hver gang Video-appen åbnes, hvis du markerer afkrydsningsfeltet Hent videodetaljer under Indstillinger.

Tip

Hvis de hentede oplysninger ikke er korrekte, skal du søge igen ved hjælp af andre nøgleord.

Sådan rydder du oplysninger om en video

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Video.
    2. Træk den venstre kant af skærmen til højre for at åbne startskærmsmenuen for Video. Gennemse derefter de forskellige kategorier, og find den videofil, du vil redigere.
    3. Berør og hold videominiaturen nede, og tap derefter på Slet oplysninger.

Sådan sletter du en video

1. Tap på Icn sony home apptray normal fra startskærmen. og find og tap derefter på Video.
    2. Træk den venstre kant af skærmen til højre for at åbne startskærmsmenuen for Video. Gennemse derefter de forskellige kategorier og find den videofil, du vil slette.
    3. Berør videominiaturen og hold fingeren nede. Tap derefter på Slet fra den viste liste.
    4. Tap på Slet igen for at bekræfte.