Forstørrelsesbevægelser

Du kan bruge forstørrelsesbevægelser til at zoome ind på dele af skærmen ved at tappe tre gange på et område på berøringsskærmen.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du forstørrelsesbevægelser

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Tilgængelighed > Forstørrelsesbevægelser.
    3. Tap på til/fra-kontakten.

Sådan forstørrer du et område og panorerer på tværs af skærmen

1. Sørg for at Forstørrelsesbevægelser er aktiveret.
    2. Tap et et område tre gange, og hold derefter din finger nede på skærmen, mens du trækker.