Begræsninger for tjenester og funktioner

Visse tjenester og funktioner, der er beskrevet i denne brugervejledning, understøttes ikke i alle lande eller områder eller på alle net og/eller af alle tjenesteudbydere i alle områder. Dette gælder uden begrænsning det internationale GSM-nødopkaldsnummer 112. Kontakt din netoperatør eller tjenesteudbyder for at få flere oplysninger om tilgængeligheden af en specifik tjeneste eller funktion, herunder om eventuelle gebyrer, der er forbundet med at få adgang til eller bruge den pågældende tjeneste eller funktion.

Brug af visse funktioner og programmer, der er beskrevet i denne vejledning, kan kræve adgang til internettet. Du kan blive opkrævet datagebyrer, når du opretter forbindelse til internettet fra enheden. Kontakt din trådløse serviceudbyder for at få flere oplysninger.