Indstillinger for internet og MMS

Hvis du vil sende MMS'er eller få adgang til internettet, når der ikke er et tilgængeligt ‎Wi-Fi®‎-netværk, skal du have en aktiv mobildataforbindelse med de korrekte internet- og MMS-indstillinger (Multimedia Messaging Service). Her er nogle tip:

• Enheden leveres med internet og MMS-indstillinger til de fleste mobilnet og -operatører, installeret på forhånd. Du kan anvende internettet og sende MMS'er med det samme.

• I nogle tilfælde får du mulighed for at hente indstillinger for internet og MMS, første gang du slår enheden til, når SIM-kortet isættes. Du kan også hente disse indstillinger senere via menuen Indstillinger.

• Desuden kan du når som helst tilføje, ændre eller slette internet- og MMS-indstillingerne på enheden manuelt. Hvis du ved en fejl ændrer eller sletter en internet- eller MMS-indstilling, kan du hente internet- og MMS-indstillingerne igen.

• Hvis du ikke kan få adgang til internet over et mobilnetværk, eller hvis MMS ikke fungerer, selvom internet- og MMS-indstillingerne er hentet til enheden,se fejlfindingstip til enheden på troubleshooting tips for network for problemer med netdækning, mobildata og MMS.

Note

Hvis STAMINA-tilstand er aktiveret for at spare strøm, afbrydes al mobil datatrafik midlertidigt, når skærmen er slukket. Hvis dette giver problemmer med forbindelsen, kan du prøve at udelukke nogle programmer og tjenester fra at blive afbrudt midlertidigt eller at deaktivere STAMINA-tilstand midlertidigt. Du kan finde flere oplysninger under Batteri- og strømstyring .

Sådan henter du indstillinger for internet og MMS

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > Internetindstillinger.
    3. Tap på Acceptér. Når indstillingerne er hentet, vises Icn sony internet settings downloaded i statuslinjen, og mobildata slås automatisk til.

Note

Hvis indstillingerne ikke kan overføres til enheden, skal du kontrollere mobilnetværkets signalstyrke. Flyt til en åben placering uden forhindringer, eller gå tættere på et vindue. Prøv derefter igen.

For manuelt at tilføje internet- og MMS-indstillinger

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk.
    3. Tap på Navn på adgangspunkt > Icn sony menu add.
    4. Tap Navn, og indtast et navn, som ønsket.
    5. Tap på APN, og indtast navnet på adgangspunktet.
    6. Indtast al anden information, som kræves. Hvis du ikke ved, hvilken information, der kræves, skal du kontakte din netværksoperatør for flere oplysninger.
    7. Tap, når du er færdig, på Icn sony key menu, tap derefter på GEM.

Sådan får du vist indstillinger for internet og MMS

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere > Mobilnetværk.
    3. Tap på Navn på adgangspunkt.
    4. For at få vist flere oplysninger skal du tappe på et hvilket som helst af de tilgængelige elementer.

Note

Hvis der findes flere tilgængelige forbindelser, er den aktive netværksforbindelse angivet med en markeret knap Icn sony marked button.