Identifikation af enhedens id-nummer

Din enhed har et entydigt id-nummer. På enheden kaldes dette nummer IMEI (International Mobile Equipment Identity).Du bør notere dette nummer. Du kan få brug for det, f.eks. hvis du skal have adgang til supporttjenesten Xperia™ Care og skal registrere din enhed. Hvis enheden bliver stjålet, kan nogle netværksudbydere desuden bruge dette nummer til at spærre for enhedens adgang til netværket i dit land.

Sådan får du vist IMEI-nummeret

Ill sony 13ee krc ss
    1. Kontrollér, at enheden er slået fra.
    2. Fjern dækslet til mikro-SIM-kortet og åbningen til hukommelseskortet.
    3. Brug en fingernegl for at fjerne de to mærkatbakker i den rækkefølge, der vises i illustrationen, for at få vist IMEI-nummeret.

Tip

Hvis du vil have vist IMEI-nummeret, kan du også åbne telefonopkaldstasten på enheden og indtaste *#06#.

Sådan får du vist IMEI-nummeret via enhedsindstillingerne

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Om telefonen > Status > IMEI-oplysninger.