Startskærm

Startskærm er udgangspunktet, når du skal bruge enheden. Det svarer til skrivebordet på en computerskærm. Din startskærm kan have op til syv ruder, som fylder mere end den almindelige skærmbredde. Antallet af ruder på startskærmen er angivet med et antal prikker nederst på startskærmen. Den fremhævede prik viser, hvilken rude du befinder dig i.

Scr sony panes extension on homescreen

Sådan går du til Startskærmen

• Tap på Icn sony key and home.

Sådan gennemses Startskærmen

Scr sony 13ee homescreen

Ruder på startskærmen

Du kan føje nye ruder til din startskærm og slette ruder. Der kan være op til syv ruder i alt. Du kan også angive, hvilken rude du vil bruge som den primære rude på startskærmen.

Scr sony homescreen change pane

Sådan indstiller du en rude som den primære rude på startskærmen

1. Berør og hold ned på et tomt område på startskærmen, indtil enheden vibrerer.
    2. Bladr til venstre eller højre, indtil du kommer til den rude, du vil indstille som den primære rude på startskærmen, og tap derefter på Icn sony and homescreen set main homescreen.

Sådan tilføjer du en rude på startskærmen

1. Berør og hold ned på et tomt område på din Startskærm.
    2. Hvis du vil gennemse ruderne, skal du bladre hele vejen til højre eller venstre og derefter tappe på Icn sony and homescreen add pane.

For at slette en rude fra Startskærmen

1. Berør og hold nede et tomt område på din Startskærm indtil enheden vibrerer.
    2. Bladr til venstre eller til højre for at gennemse ruderne som du vil slette, tap derefter på Icn sony and homescreen delete pane.

Indstillinger for startskærm

Brug genvejen til Indstillinger for startside til at justere nogle grundlæggende indstillinger på startskærmen. Du kan f.eks. angive, at startskærmen skal rotere og justere størrelsen på ikoner automatisk.

Sådan indstiller du automatisk rotation for startskærmen

1. Berør og hold et tomt område på startskærmen nede, og tap derefter på Indstillinger for startside.
    2. Træk skyderen ud for Automatisk rotation til højre.

Sådan justerer du størrelsen på ikonerne på startskærmen

1. Berør og hold et tomt område på startskærmen nede, og tap derefter på Indstillinger for startside.
    2. Tap på Ikonstørrelse, og vælg derefter en indstilling.