Generelle indstillinger for kamera

Oversigt over indstillinger for optagetilstand

Icn sony camera superior auto Bedste auto
    Optimer dine indstillinger til ethvert motiv.
    Icn sony camera mode manual Manuelt
    Juster kameraindstillingerne manuelt.
    Icn sony camera ar effect AR-effekt
    Tag fotos eller optag video med virtuelle motiver og personer.
    Icn sony camera picture effect Billedeffekt
    Føj effekter til fotos eller videoer.
    Icn sony camera time shift Timeshift burst
    Find det bedste foto i en billedsekvens.
    Icn sony sweep panorama Panorering
    Tag fotos med vidvinkel og i panoramaformat.
    Icn sony cam portrait retouch Portrætretouchering
    Tag portrætfotos i forskellige stilarter.

Optimal auto

Tilstanden Optimal auto registrerer de forhold, du tager billeder under, og justerer automatisk indstillingerne, så du får det bedst mulige foto.

Manuel tilstand

Anvend manuel tilstand, når du vil justere kameraindstillingerne for fotografering og videooptagelse manuelt.

AR-effekt

Du kan anvende AR-effekter (forstærket virkelighed) til dine fotos eller videoer for at gøre dem sjovere. Når du anvender kameraet, kan du integrere 3D-motiver med denne indstilling i dine fotos eller videoer. Du skal blot vælge den scene, du ønsker, og justere dens position i søgeren.

Billedeffekt

Du kan anvende forskellige effekter på dine fotos. Du kan f.eks. tilføje en nostalgisk effekt, så dine fotos ser ældre ud, eller en skitseeffekt for at gøre billedet sjovere.

Sweep Panorama

Du kan tage vidvinkel og panoramafotos fra vandret eller lodret retning med en nem tryk-og stryg-bevægelse.

Sådan tager du et panoramafoto

1. Aktiver kameraet.
    2. Tap på Icn sony camera superior auto, og vælg derefter Icn sony sweep panorama.
    3. For at vælge en optagelsesretning skal du tappe på Icn sony camera pano direction.
    4. Tryk på kameratasten, og flyt kameraet langsomt og roligt i den retning, som vises på skærmen.

Timeshift burst

Kameraet tager en sekvens på 31 fotos i løbet af to sekunder – ét sekund før og efter du trykker på kameratasten. Så kan du gå tilbage og finde det perfekte billede.

Sådan anvendes Timeshift burst

1. Aktiver kameraet.
    2. Tap på Icn sony camera superior auto, og vælg derefter Icn sony camera time shift.
    3. For at tage fotos skal du trykke kameratasten helt ned og så slippe den. De fotos, der er taget, vises i miniaturevisning.
    4. Rul gennem miniaturerne og vælg det foto, du ønsker at gemme. Tap derefter på Icn sony camera timeshift save.

Portrætretouchering

Du kan anvende funktionen Portrætretouchering til retouchering af portrætfotos, når du tager dem, så du får det bedste resultat. Du kan også anvende indstillingen Magisk overførsel til at gøre motivets hud lysere og mere glat samt tilføje et spotlightmønster i øjnene.

Sådan anvender du funktionen Portrætretouchering

1. Aktivér kameraet.
    2. Tap på Icn sony camera superior auto, og tap derefter på Icn sony cam portrait retouch.
    3. Stryg opad på skærmen for at få vist stilvælgeren, og vælg derefter en portrætstil til dine fotos.
    4. Tap på skærmen, eller stryg nedad, for at skjule stilvælgeren.
    5. Stryg til venstre for at få vist rammevælgeren, og vælg derefter en dekorativ ramme.
    6. Tap på kameraskærmen, eller stryg til højre, for at skjule rammevælgeren.

Sådan anvender du funktionen Magisk lys

1. Aktivér kameraet.
    2. Tap på Icn sony camera superior auto, og tap derefter på Icn sony cam portrait retouch.
    3. Tap på Icn sony cam magic beam, og træk derefter skyderen ved siden af Magisk overførsel til højre for at aktivere funktionen Magisk lys.
    4. Vælg et brugerdefineret mønster for at tilføje et spotlightmønster i øjnene.

Sådan hentes kameraprogramer

Du kan hente gratis eller betalte kameraprogrammer fra Google Play™ eller andre kilder. Inden du begynder at hente filer, skal du sørge for, at du har en fungerende internetforbindelse, helst via Wi-Fi® for at reducere udgifterne til datatrafik.

For at hente kameraprogrammer

1. Åbn kameraprogrammet.
    2. Tap på Icn sony camera superior auto, tap derefter på KAN HENTES.
    3. Vælg programmet, du vil hente, og følg vejledningen for at fuldføre installationen.

Hurtig start

Brug indstillingerne for Hurtig start til at aktivere kameraet, når skærmen er låst.

Optag kun
    Når denne indstilling er aktiveret, kan du starte kameraet, når skærmen er låst, ved at trykke på kameratasten og holde den nede.
    Start og optag
    Når denne indstilling er aktiveret, kan du starte kameraet og automatisk tage et foto, når skærmen er låst, ved at trykke på kameratasten og holde den nede.
    Start og optag video
    Når denne indstilling er aktiveret, kan du starte kameraet og sætte en videooptagelse i gang, når skærmen er låst, ved at trykke på kameratasten og holde den nede.
    Slukket

Geotagning

Tag fotos med oplysninger om, hvor de er taget.

Trykoptagelse

Identificer et bestemt fokusområde, og berør derefter kameraskærmen med fingeren. Fotoet tages, så snart du fjerner fingeren.

Lyd

Vælg at slå lukkerlyden til eller fra.

Datalagring

Du kan vælge at gemme dine data på enten et flytbart SD-kort eller på enhedens interne lager.

Internt lager
    Fotos eller videoer gemmes på enhedens hukommelse.
    SD-kort
    Fotos eller videoer gemmes på SD-kortet.

Hvidbalance

Denne indstilling, der kun er tilgængelig i Manuelt optagetilstand, justerer farvebalancen efter lysforholdene. Den gør det også muligt for dig at justere eksponeringen manuelt i intervallet -2.0 EV til +2.0 EV. Du kan f.eks, øge lysstyrken for billedet eller reducere den generelle eksponering ved at tappe på henholdsvis kontrolelementerne plus og minus, når ikonet for indstillingen af hvidbalance Icn sony cam white balance main vises.

Icn sony camera advanced settings white balance auto Auto
    Justerer farvebalancen automatisk efter lysforholdene.
    Icn sony camera advanced settings white balance incandescent Skinnende
    Justerer farvebalancen under forhold med varmt lys f.eks. glødepærer.
    Icn sony camera advanced settings white balance fluorescent Fluorescerende
    Justerer farvebalancen til fluorescerende belysning.
    Icn sony camera advanced settings white balance daylight Dagslys
    Justerer farvebalancen til udendørs brug i solskin.
    Icn sony camera advanced settings white balance cloudy Skyer
    Justerer farvebalancen til en overskyet himmel.