Søgning efter en mistet enhed

Scr sony my xperia

Hvis du har en Google™-konto, kan my Xperia-webtjenesten hjælpe dig med at finde og sikre din enhed, hvis du mister den. Du kan:

• finde din enhed på et kort
    • få enheden til at afgive en alarm, selvom enheden er i lydløs tilstand
    • fjernlåse enheden og få vist dine kontaktoplysninger på enheden, så den, der finder enheden, kan se dem.
    • Som en sidste udvej kan du fjernrydde enhedens interne og eksterne hukommelse.

Note

Tjenesten my Xperia er ikke tilgængelig i alle lande/områder.

Sådan aktiverer du tjenesten my Xperia

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Sikkerhed > Beskyttelse af my Xperia > Aktiver.
    3. Markér afkrydsningsfeltet, og tap derefter på Accepter.
    4. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på din Sony Entertainment Network-konto eller oprette en ny, hvis du ikke allerede har en.
    5. Aktivér placeringstjenester på din enhed, hvis denne funktion ikke allerede er aktiveret.

Note

Du kan få bekræftet, at tjenesten my Xperia kan finde din enhed, ved at gå til myxperia.sonymobile.com og logge på med den Google™-konto eller Sony Entertainment Network-konto, som du har konfigureret på din enhed.