Nødopkald

Enheden understøtter de internationale nødopkaldsnumre, f.eks. 112 eller 911. Du kan normalt bruge disse numre til nødopkald i alle lande, med eller uden at et SIM-kort er sat i, hvis du er inden for et nets rækkevidde.

Sådan foretager du et nødopkald

1. Åbn det numeriske tastatur.
    2. Tast nødopkaldsnummeret, og tap derefter på Icn sony btn detail call.

Tip

Du kan foretage nødopkald, selvom der ikke er isat et SIM-kort, eller når alle udgående opkald er spærret.

Sådan foretager du et nødopkald, når SIM-kortet er låst

1. Tap på Nødopkald.
    2. Tast nødopkaldsnummeret, og tap på Icn sony call slider answer.

For at foretage et nødopkald, når skærmen er låst

1. Fra låseskærmen, træk telefonikonet Icn sony phone onscreen lock button til højre.
    2. Hvis den aktive låseskærmtype er Stryg, tap på Icn sony call dialpad pressed for at få vist det numeriske tastatur, indtast herefter nødopkaldsnummeret og tap på Icn sony btn detail call.
    3. Hvis din skærm er låst med et mønster, PIN-kode eller adgangskode, tap på Nødopkald, indtast herefter nødopkaldsnummeret og tap på Icn sony btn detail call.