Opkald fra en meddelelse

Sådan ringer du til afsenderen af en meddelelse

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på en samtale, og tap på Icn sony btn detail call message, tap derefter på Icn sony btn detail call.

Sådan gemmer du en afsenders nummer som en kontakt

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og find og tap derefter på Icn sony app messaging.
    2. Tap på Icn sony add contact from message > Gem.
    3. Vælg en nuværende kontakt, eller tap på Opret ny kontakt.
    4. Rediger kontaktoplysningerne, og tap på Gem.