Backup af kontakter

Du kan anvende et hukommelseskort, et SIM-kort eller en USB-lagerenhed til at tage backup af kontakter. Under Overførsel af kontakter kan du finde flere oplysninger om, hvordan du gendanner kontakter på din enhed.

Sådan eksporterer du alle kontakter til et hukommelseskort

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm, tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Eksportér kontakter > SD-kort.
    3. Tap på OK.

Sådan eksporterer du kontakter til et SIM-kort

Note

Når du eksporterer kontakter til et SIM-kort, kan det ske, at ikke alle oplysninger bliver eksporteret. Det skyldes, at der er begrænset plads på SIM-kort.

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Eksportér kontakter > SIM-kort.
    3. Markér de kontakter, du vil eksportere, eller tap på Marker alle, hvis du vil eksportere alle kontakter.
    4. Tap på Eksportér.
    5. Vælg Tilføj kontaktpersoner, hvis du vil tilføje kontakter til eksisterende kontakter på SIM-kortet, eller vælg Erstat alle kontaktpersoner, hvis du vil erstatte eksisterende kontakter på SIM-kortet.

Sådan eksporterer du alle kontakter til en USB-lagerenhed

Note

Når du eksporterer kontakter vha. denne metode, skal du først oprette forbindelse mellem enheden og en USB-lagerenhed, f.eks. et flashdrev eller en ekstern harddisk, vha. et USB-værtsadapterkabel. Se Oprettelse af forbindelse mellem enheden og USB-tilbehør for at få flere oplysninger om, hvordan du opretter forbindelse mellem enheden og en USB-lagerenhed.

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm, og tap derefter på Icn sony app phonebook.
    2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Eksportér kontakter > USB-lager.
    3. Tap på OK.