Alarm og ur

Du kan angive en eller flere alarmer og bruge alle de lyde, du har gemt på enheden, som alarmsignal. Alarmen lyder ikke, hvis enheden er slukket.

Det klokkeslætsformat for alarmen, der vises, er det samme som det format, du vælger for de generelle klokkeslætsindstillinger, f.eks. 12 timer eller 24 timer.

Oversigt over alarmer på Sony-smartphones

1 Få adgang til startskærmen for alarmer
    2 Få vist et verdensur, og juster indstillingerne
    3 Få adgang til stopursfunktionen
    4 Få adgang til timerfunktionen
    5 Få vist indstillingerne
    6 Åbn indstillingerne for dato og klokkeslæt for uret
    7 Slå en alarm til eller fra
    8 Tilføj en ny alarm

Sådan indstiller du en ny alarm

1. Tap på Icn sony home apptray normal på startskærmen.
    2. Find og tap på Alarm og ur.
    3. Tap på Icn sony calendar alarm add.
    4. Tap på Klokkeslæt, og vælg den ønskede værdi.
    5. Tap på OK.
    6. Rediger evt. andre alarmindstillinger.
    7. Tap på Gem.

Udskydelse af en alarm, når den lyder

• Tap på Udskyd.

Sådan slår du en alarm fra, når den lyder

• Træk Icn sony stat notify alarm til højre.

Tip

Du kan også trække statuslinjen nedad for at åbne meddelelsespanelet for at slå en udskudt alarm fra. Tap derefter på Icn sony notify alarm off.

Sådan redigerer du en eksisterende alarm

1. Åbn appen Alarm og ur, og tap derefter på den alarm, du vil redigere.
    2. Foretag de ønskede ændringer.
    3. Tap på Gem.

Sådan slår du en alarm til eller fra

• Åbn appen Alarm og ur, og træk derefter i skyderen ud for alarmen for at slå alarmen til eller fra.

Sletning af en alarm

1. Åbn appen Alarm og ur, berør derefter og hold på den alarm, du vil slette.
    2. Tap på Slet alarm, og tap derefter på Ja.

Sådan indstiller du lyden for en alarm

1. Åbn appen Alarm og ur, og tap derefter på den alarm, du vil redigere.
    2. Tap på Alarmlyd, og vælg en indstilling, eller tap på Icn sony alarm music for at vælge en musikfil.
    3. Tap på Udført, og tap derefter på Gem.

Sådan justerer du lydstyrken for en alarm

1. Åbn appen Alarm og ur, og tap derefter på den alarm, du vil redigere.
    2. Træk skyderen for lydstyrke under Alarmlydstyrke til den ønskede position.
    3. Tap på Gem.

Sådan indstiller du en tilbagevendende alarm

1. Åbn appen Alarm og ur, og tap derefter på den alarm, du vil redigere.
    2. Tap på Gentag.
    3. Markér afkrydsningsfelterne for de relevante dage, og tap derefter på OK.
    4. Tap på Gem.

Sådan aktiverer du vibreringsfunktionen for en alarm

1. Åbn appen Alarm og ur, og tap derefter på den alarm, du vil redigere.
    2. Markér afkrydsningsfeltet Vibrér.
    3. Tap på Gem.

Sådan angiver du funktionsmåden for tasterne på siden

1. Åbn appen Alarm og ur, og vælg derefter den alarm, du vil redigere.
    2. Tap på Adfærd for sidetaster, og vælg derefter den ønskede funktionsmåde for tasterne på siden, når du trykker på dem under alarmen.
    3. Tap på Gem.