Brug af placeringstjenester

Placeringstjenester gør det muligt for apps som Maps og kameraet at anvende oplysninger fra mobil- og Wi-Fi®-netværk samt GPS-oplysninger (Global Positioning System) for at bestemme din omtrentlige placering. Hvis du ikke er inden for GPS-satellitternes dækningsområde, kan enheden bestemme din placering vha. Wi-Fi®-funktionen. Hvis du ikke er inden for et Wi-Fi®-netværks dækningsområde, kan enheden bestemme din placering vha. mobilnetværket.

Du skal aktivere placeringstjenester, hvis din enhed skal kunne finde ud af, hvor du befinder dig.

Note

Du kan blive opkrævet datagebyrer, når du opretter forbindelse til internettet fra enheden.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du placeringstjenester

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Placering, tap derefter på til/fra-kontakten for at aktivere eller deaktivere placeringstjenester.
    3. Hvis du valgte at aktivere placeringstjenester under trin 2, skal du tappe på Acceptér for at bekræfte det.

Forbedring af GPS-nøjagtighed

Første gang du anvender enhedens GPS-funktion, kan det tage 5 til 10 minutter, inden din placering bliver fundet. Sørg for at have frit udsyn til himlen for at hjælpe søgningen på vej. Stå stille, og tildæk ikke GPS-antennen (det markerede område på billedet). GPS-signaler kan passere gennem skyer og plastik, men ikke gennem de fleste faste genstande, f.eks. bygninger og bjerge. Flyt til en anden placering, hvis din placering ikke er fundet efter et par minutter.

Ill sony 13ee gps