Sådan får du vist onlinealbums

I Album kan du få vist de fotos og videoer, du og dine venner har overført til en onlinetjeneste, f.eks. Picasa™ og Facebook™. Du kan få vist kommentarer fra dine venner og tilføj også dine egne kommentarer.

Oversigt over onlinetjenester

Scr sony album online overview wvga withmenu
1 Aktiv onlinetjenester.
2 Onlinealbums navn.
3 Antal elementer i onlinealbummet.
4 Opdater.
5 Få vist menuindstillinger.

Sådan får du vist fotos fra onlinetjenester i Album

1. Tap på Icn sony home apptray normal på din Startskærm.
  2. Find og tap på Album > Mine album.
  3. Tap på den ønskede onlinetjeneste.
  4. Tap på Opret forbindelse. Alle tilgængelige onlinealbum, du har overført til tjenesten, vises.
  5. Tap på et album for at få vist indholdet, og tap derefter på et foto i albummet.
  6. Bladr til venstre for at få vist næste foto eller video. Bladr til højre for at få vist forrige foto eller videoklip.

For at få vist og at tilføje kommentarer til online albums indhold

1. Tap, for at få vist et foto fra et online album, på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, tap derefter på Icn sony album online comment for at få vist kommentarerne.
  2. Rul skærmen ned for at få vist flere kommentarer.
  3. Indtast, for at tilføje din egen kommentarer, dine kommentarer nederst på skærmen, tap derefter på Del.

For at anbefale et foto eller en video på Facebook™

• Tap, mens du får vist et foto eller en video fra et af dine album på Facebook™, på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, tap derefter på Icn sony actionlayer like off for at vise at du "Synes godt om" elementet på Facebook™.