Om Album

Anvend Album til at få vist fotos og at afspille videoer, du har taget med kameraet eller at få vist tilsvarende indhold, du har gemt på enheden. Du kan tilføje geotags til dine fotos og videoer og derefter få dem vist på et verdenskort. I Alum kan du også få vist fotos og videoer du har overført til en onlinetjeneste f.eks. et Picasa™-webalbum eller til eller til Facebook™.

Fra Album, kan du dele dine favoritfotos og -videoer med venner via trådløs Bluetooth™-teknologi, e-mail, meddelelser og forskellige onlinetjenester. Du kan også udføre grundlæggende redigeringsopgaver på fotos og indstille dem som baggrundsbillede eller kontaktbilleder.

Album faneoversigt

Følgende faner er tlgængelige i album:
  • Billeder – få vist alle fotos og videoer gemt på enheden.
  • Mine album – få vist dine onlinealbums og dine geotaggede fotos og videoklip på et verdenskort kort.

For at åbne Album

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
  2. Find og tap på Album.

Tip

Hvis skærmretningen ikke ændres automatisk, når du drejer enheden til siderne, skal du markere afkrydsningsfeltet Rotér skærm automatisk under Indstillinger > Skærm.