Brug af stillkameraet

Du kan tage billeder med stillkameraet på tre måder. Du kan trykke på kameratasten, tappe på en kameraknap på skærmen eller berøre et punkt på skærmen.

For at tage et foto med kameratasten

1. Aktivér kameraet.
  2. Tryk på kameratasten helt ned.

For at tage et foto ved at tappe på skærmens kameraknap

1. Aktivér kameraet.
  2. Ret kameraet mod emnet.
  3. Tap på skærmens kameraknap Icn sony camera onscreen button. Fotoet tages, så snart du fjerner fingeren.

For at tage et selvportræt vha. kameraet

1. Aktivér kameraet.
  2. Tap på ikonet øverst til venstre på skærmen, og find derefter og vælg Frontkamera.
  3. Tryk på kameratasten for at tage fotoet. Fotoet tages, så snart du fjerner fingeren.

Brug af zoomfunktionen

• Når kameraet er åbent, skal du trykke volumentasten op eller ned.
  • Når kameraet er åbent, skal du knibe ind eller knibe ud på kameraskærmen.

For at få vist fotos og videoer

1. Åbn kameraet, og tap derefter på en miniature øverst til højre af skærmen for at åbne et foto eller video.
  2. Bladr til venstre eller højre for at få vist fotos og videoer. Video er angivet med Icn sony semc music play normal.

For at slette et foto

1. Åbn fotoet, som du vil slette.
  2. Tap på et tomt område af skærmen for at få Icn sony camera review delete vist.
  3. Tap på Icn sony camera review delete.
  4. Tap på Slet for at bekræfte.