Sådan anvendes musikafspilleren

Afspilning af lydindhold

1. Tap fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal, find og tap derefter på Icn sony app music player.
  2. Vælg i Musik en musikkategori og gennemse til sangen, du vil åbne.
  3. Tryk på en sang for at afspille den.

Note

Det kan være at du ikke kan afspille ophavsretligt beskyttede elementer. Verificer at du har de nødvendige rettigheder til materialet du vil dele.

Sådan skifter du sange

• Tryk på Icn sony semc music next normal eller Icn sony semc music previous normal, mens en sang afspilles.
  • Svirp, når en snag afspilles, albumcoveret til venstre eller højre.

Sådan stopper du en sang midlertidigt

• Tap på Icn sony semc music pause normal.

Sådan spoler du musik hurtigt frem og tilbage

• Tryk og hold på Icn sony semc music next normal eller Icn sony semc music previous normal.

Tip

Du kan også trække skyderen på statuslinjen til højre eller venstre.

Sådan justerer du lydstyrken

• Tryk på volumentasten.

For at forbedre lydkvaliteten vha. equalizeren

1. Tryk på Icn sony key menu, mens musikafspilleren er åben.
  2. Tap på Indstillinger > Lydeffekter.
  3. Vælg en indstilling, tap derefter på OK for at bekræfte.

For at slå surroundsound-funktionen til

1. Tryk på Icn sony key menu, mens musikafspilleren er åben.
  2. Tap på Indstillinger > Lydeffekter > Lydforbedringer > Indstillinger > Surround sound (VPT).
  3. Vælg en indstilling, tap derefter på OK for at bekræfte.

For at få vist den aktuelle afspilningskø

• Tap på Icn sony key menu > Afspil kø, mens en sang afspilles i "WALKMAN"-programmet.

Sådan minimerer du musikafspilleren

• Tap, når musikafspilleren spiller, på Icn sony key and back for at gå til forrige skærm eller tap på Icn sony key and home for at gå til Startskærm. Musikafspilleren fortsætter med at spille i baggrunden.

For at åbne musikafspilleren, når den afspilles i baggrunden

1. Tap på Icn sony key open recent apps, mens et nummer afspilles i baggrunden, for at åbne Beskedpanelet.
  2. Tap på titlen på sangen for at åbne musikafspilleren.

Sådan sletter du en sang

1. Gennemse i Musik til sangen, du vil slette.
  2. Berør, og hold sangens titel, tap derefter på Slet.

Tip

Du kan også slette album på denne måde.

For at sende en sang

1. Berør og hold nede i Musik, når du gennemser sangene, en sangs titel.
  2. Tap på Send.
  3. Vælg et program fra listen og følg instruktionerne på skærmen.

Tip

Du kan også sende album og afspilningsliste på samme måde.

For at "Synes godt om" en sang på Facebook™

1. Tap, mens sangen afspilles i musikafspilleren, på albumcoveret.
  2. Tap på Icn sony actionlayer like off for at vise at du "Synes godt om" sangen på Facebook™. Hvis det ønskes, kan der tilføjes en kommentar i kommentarfeltet.
  3. Tap på Del for at sende sangen til Facebook™. Hvis sangen bliver modtaget, får du en bekræftelsesmeddelelse fra Facebook™.