Sådan anvender du GPS

Enheden har en GPS (global positioning system) -modtager, der beregner din position ved hjælp af satellitsignaler.

Note

Når du anvender funktioner, som beregner din placering ved hjælp af GPS-modtageren, skal du kontrollere, at du har frit udsyn til himlen.

Sådan aktiverer du GPS

1. Tap fra Startskærmen på Icn sony home apptray normal.
  2. Tap på Indstillinger > Placeringstjenester.
  3. Markér afkrydsningsfeltet GPS-satellitter.

Sådan får du den bedste ydelse

Første gang du anvenderr GPS'en, kan det tage 5 til 10 minutter, inden din position bliver fundet. For at hjælpe søgningen, skal du have frit udsyn til himlen. Stå stille og undlad at dække GPS-antennen (det markerede område på billedet). GPS-signaler kan passere gennem skyer og plastik, men ikke gennem de fleste faste genstande f.eks. bygninger og bjerge. Flyt til en anden position, hvis din position ikke er fundet efter et par minutter.

Ill sony 13ny gps ss