Sådan tænder og slukkes enheden

For at tænde enheden

Ill sony 13ny on

1. Tryk tænd/sluk-tasten Icn sony key and power k90 ned og hold den nede, til enheden vibrerer.
  2. Tryk, hvis skærmen bliver mørk, kortvarigt på tænd/sluk-tasten Icn sony key and power k90 for at aktivere skærmen.
  3. Stryg op eller ned på skærmen for at låse den op.
  4. Indtast SIM-kortets PIN-kode, når du bliver bedt om det, vælg derefter OK.
  5. Vent et øjeblik, inden enheden starter.

Tip

Du fik oprindeligt PIN-koden til SIM-kortet fra netoperatøren, men du kan senere ændre den fra Indstillinger-menuen. Tap for at rette eventuelle fejl under indtastningen af PIN-koden til SIM-kortet, på Icn sony delete phone number blk.

For at slukke enheden

1. Tryk på Icn sony key and power k90-knappen, og hold den nede, indtil menuen med indstillinger vises.
  2. Tap på Sluk i menuen med indstillinger.
  3. Tap på OK.

Note

Det kan tage noget tid, før enheden slukker.