Overførsel af musik til enheden

Du kan overføre musik fra en computer til din enhed på flere måder:

• Kun Windows®: Slut enheden til computeren med et USB-kabel, og træk musikfilerne direkte over til enheden ved hjælp af computerens filhåndteringsprogram.
    • Du kan bruge Xperia™ Companion-softwaren til at overføre mediefiler mellem computeren og din enhed. Få mere at vide, og hent Xperia™ Companion til Windows eller Xperia™ Companion til Mac.

Note

Musik-programmet understøtter muligvis ikke alle musikfilformater. Du kan få flere oplysninger om understøttede filformater og brugen af multimediefiler (lyd, billede og video) ved at hente hvidbogen til din enhed under supportdokumenter.