Hukommelse

Du kan gemme indhold i enhedens interne lager og på et hukommelseskort

Hukommelseskort

Enheden understøtter microSD™-hukommelseskort, som bruges til at lagre indhold. Denne type kort kan også bruges som flytbart hukommelseskort i andre kompatible enheder.

Note

Du skal anskaffe et hukommelseskort separat.

Formatering af hukommelseskortet

Du kan formatere enhedens hukommelseskort f.eks. for at frigøre hukommelse. Det vil slette alle data på kortet.

Note

Al indholdet på hukommelseskortet går tabt. Sørg for at tage backup af alt, du vil gemme, før du formaterer hukommelseskortet. Hvis du vil tage backup af indholdet, kan du kopiere det til computeren.