Sådan modtager du opkald

For at besvare et opkald

Sådan afviser du et opkald

Scr sony decline call

Sådan slår du ringetonen fra for indgående opkald

• Tryk på volumentasten, når du modtager et opkald.

Sådan afvises et opkald med en meddelelse

Du kan afvise et opkald med en forudindstillet meddelelse. Når du afviser et opkald med sådan en meddelelse, bliver meddelelsen automatisk sendt til den, der ringer og gemt på enheden.

Seks meddelelser er forudindstillet på enheden. Du kan vælge fra disse forudindstillede meddelelser, der også kan redigeres hvis det er nødvendigt.

For at afvise et opkald med en forudindstillet meddelelse.

• Træk Afvis med meddelelse opad, vælg derefter en meddelelse.

For at afvise opkald nummer to med en forudindstillet meddelelse.

• Når du hører gentagne bip under et opkald, træk Afvis med meddelelse opad, vælg derefter en meddelelse.

For at redigere meddelelsen, der blev anvendt til at afvise et opkald

1. Tap, fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal .
    2. Find, og tap på Indstillinger > Indstillinger for opkald > Afvis opkald med meddelelse.
    3. Tap på meddelelsen du vil redigere, fortage derefter de nødvendige ændringer.
    4. Når du er færdig, skal du tappe på OK.