Lydindstillinger

Sådan skiftes radiolyden mellem enheder

Du kan lytte til radioen med et headset med kabel eller med hovedtelefoner med kabel. Når en af enhederne er tilsluttet, kan du om ønsket skifte lyden til højtaleren.

For at skifte radiolyden til højttaleren

1. Når radioen er åben, skal du trykke på Icn sony key menu.
  2. Tap på Afspil i højttaler.

Note

For at skifte lyden tilbage til headsettet med kabel eller hovedtelefonerne med kabel skal du trykke på Icn sony key menu og tappe på Afspil i høretelefoner.

Sådan skiftes mellem mono- og stereolydtilstand

Du kan lytte til FM-radion i enten mono- eller stereotilstand. I nogle situationer kan skifte til monotilstand reducere støj og forbedre lydkvaliteten.

For at skifte mellem mono- og stereolydtilstand

1. Når radioen er åben, skal du trykke på Icn sony key menu.
  2. Tap på Aktivér stereolyd.
  3. Tryk, for at lytte til radioen i monolydtilstand igen, på Icn sony key menu og tap på Gennemtving monolyd.