Tilladelser

Nogle programmer skal have adgang til data, indstillinger og forskellige funktioner på enheden for at fungere korrekt. Hvis det er sådant skal de have de relevante tilladelser fra dig. Et navigationsprogram skal f.eks. have tilladelser til at sende og modtage data samt adgang til din position.

Visse programmer misbruger disse tilladelser og stjæler eller sletter data, eller ved at videregive din position. Sørg for kun at installere og give tilladelser til programmer, du har tillid til.

Sådan får du vist tilladelserne for et program

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger.
  3. Tap på Apps.
  4. Tap på det ønskede program.
  5. Rul ned for at vise de relevante detaljer under Tilladelser.