account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjælp os med at forbedre vores websted
Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

Widget til musikafspiller

Dette widget til musikafspilleren er en miniapplikation, der giver dig direkte adgang til musikafspilleren fra dig Startskærm. Du skal tilføje denne widget til din Startskærm, før du kan bruge den.

For at tilføje widgetten musikafspiller til Startskærmen

  1. Tap på et tomt område på din Startskærm, tap derefter på Widgets.
  2. Find og tap på Musikafspiller.
Var disse oplysninger nyttige for dig?
Ja Nej
Dit input er værdifuldt!
Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
Send
Tak for dit input!
Find dit produkt
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer