Indstillinger for internet og meddelelser

Hvis du vil sende SMS'er og MMS'er samt have adgang til internettet, skal du have en mobildataforbindelse og de korrekte indstillinger. Der er forskellige måder at få disse indstillinger på:

• Enheden leveres med indstillinger til de fleste mobilnet og -operatører, internet og onlinemeddelelser installeret på forhånd. Du kan bruge internettet og sende meddelelser med det samme.
    • I visse tilfælde får du mulighed for at hente indstillinger for internet og onlinemeddelelser, første gang du tænder enheden. Du kan også hente disse indstillinger senere via menuen Indstillinger.
    • Desuden kan du når som helst tilføje og ændre internet- og netindstillingerne på enheden manuelt. Kontakt netoperatøren, hvis du har brug for flere oplysninger om indstillinger til internet og onlinemeddelelser.

Sådan henter du indstillinger for internet og meddelelser

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Xperia™ > Internetindstillinger.
    3. Tap på Acceptér.

For at nulstille standardinternetindstillingerne

1. Startskærm skal du tappe på Icn sony home apptray normal.
    2. Tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk > Navne på adgangspkt..
    3. Tap på Icn sony key menu.
    4. Tap på Nulstil til standard.

Navne på adgangspunkter (Access Point Names – APNs)

Et APN anvendes til at etablere dataforbindelser mellem enheden og internettet. APN definerer, hvilken type IP-adresse, der skal bruges, hvilke sikkerhedsmetoder, der skal udløses og hvilke fastforbindelser der skal bruges. Det er nyttigt at kontrollere APN'en når du ikke har adgang til internettet, ikke har dataforbindelse eller ikke kan sende eller modtage MMS.

For få vist det nuvæende APN

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk.
    3. Tap på Navn på adgangspunkt.

Note

Hvis der findes flere tilgængelige forbindelser, er den aktive forbindelse angivet med en markeret knap.

For manuelt at tilføje internetindstillinger

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal .
    2. Find og tap på Indstillinger > Mere... > Mobilnetværk > Navn på adgangspunkt.
    3. Tap på Icn sony key menu .
    4. Tap på Ny APN.
    5. Tap på Navn, og indtast navnet på netprofilen, som du vil oprette.
    6. Tap på APN, og indtast navnet på adgangspunktet.
    7. Indtast alle andre eventuelle oplysninger, som netoperatøren kræver.
    8. Tap på Icn sony key menu , tap derefter på Gem.