Viderestilling af opkald

Du kan viderestille opkald, f.eks. til et andet telefonnummer eller til en telefonsvarertjeneste.

Sådan viderestiller du opkald

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Indstillinger for opkald > Viderestilling af opkald.
    3. Vælg en indstilling.
    4. Indtast det nummer, som opkaldene skal viderestilles til, og tap derefter på Aktiver.

Sådan slår du viderestilling af opkald fra

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
    2. Find og tap på Indstillinger > Indstillinger for opkald > Viderestilling af opkald.
    3. Vælg en indstilling og tap derefter på Deaktiver