Nødopkald

Enheden understøtter de internationale nødopkaldsnumre, f.eks. 112 eller 911. Du kan normalt bruge disse numre til nødopkald i alle lande, med eller uden at SIM-kortet er isat, hvis du er inden for et nets rækkevidde.

Sådan foretager du et nødopkald

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
  2. Find og tap på Telefon.
  3. Indtast nødopkaldsnummeret, og tap på Ring op. Tap på Icn sony input delete for at slette et nummer.

Tip

Du kan foretage nødopkald, når der ikke er isat et SIM-kort, eller når udgående opkald er spærret.

Sådan foretager du et nødopkald, når SIM-kortet er låst

1. Tap på Nødopkald.
  2. Indtast nødopkaldsnummeret, og tap på Ring op. Tap på Icn sony input delete for at slette et nummer.