Synkroniserer virksomhedens e-mail, kalender og kontakter

Åbn virksomhedens e-mail, kalenderaftaler og kontakter direkte fra enheden. Få vist og håndter dem lige så nemt som fra en computer. Efter installation kan du finde oplysninger om E-mail, Kalender og Kontakter programmer.

Note

For at få adgang til funktionaliteten beskrevet ovenfor, skal virksomhedens oplysninger være gemt på en Microsoft® Exchange-server.

For at konfigurere virksomhedens e-mail, kalender og kontakter

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
  2. Tap på Indstillinger > Tilføj konto > Virksomhed.
  3. Indtast din virksomheds e-mail-adresse og adgangskode.
  4. Tap på Næste. Enheden begynder at hente dine kontoinformationer. Kontakt, hvis det mislykkedes virksomhedens netadministrator for flere oplysninger.
  5. Tap på OK for at tillade, at virksomhedens server styrer enheden.
  6. Vælg, hvilke data du vil synkronisere med enheden, som f.eks. kontakter og kalenderregistreringer.
  7. Om ønsket kan du aktivere enhedsadministratoren for at tillade virksomhedsserveren at styre visse sikkerhedsfunktioner på enheden. Du kan f.eks. tillade, at virksomhedsserveren indstiller adgangskoderegler og indstiller lagerkryptering.
  8. Indtast, når opsætningen er færdig, et navn for virksomhedens konto.

For at redigere virksomhedens e-mail, kalender og kontakter

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
  2. Tap på E-mail, og tap derefter på Icn sony key menu.
  3. Tap på Indstillinger og vælg en datakonto.
  4. Tilpas de ønskede indstillinger.

Indstilling af et synkroniseringsinterval for en virksomhedskonto

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
  2. Tap på E-mail, og tap derefter på Icn sony key menu.
  3. Tap på Indstillinger og vælg en datakonto.
  4. Tap på Kontrolfrekvens for indbakke, og vælg et interval.

For at fjerne en konto

1. Fra Startskærm, tap på Icn sony home apptray normal.
  2. Tap på Indstillinger > Virksomhed, vælg derefter på virksomhedskontoen.
  3. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Fjern konto.
  4. Tap igen på Fjern konto for at bekræfte.