account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjælp os med at forbedre vores websted
Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

Sådan sletter du alle programdata

Det kan være nødvendigt at slette et programs data. F.eks. hvis programhukommelsen er fyldt, eller du ønsker at slette resultaterne af et spil. Det kan også være indgående e-mail, SMS'er og MMS'er i forbindelse med visse programmer, som du ønsker at slette.

Sådan rydder du hele cachen for en applikation

  1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger.
  3. Tap på Apps.
  4. Tap på den applikation, som du vil rydde hele cachen for.
  5. Tap på Ryd cache.

Note

For nogle programmer er det ikke muligt at rydde cachen.

Sådan sletter du et installeret program

  1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm.
  2. Find og tap på Indstillinger.
  3. Tap på Apps.
  4. Vælg det program, du vil slette.
  5. Tap på Afinstaller.

Note

Visse forudinstallerede programmer kan ikke slettes.

Var disse oplysninger nyttige for dig?
Ja Nej
Dit input er værdifuldt!
Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
Send
Tak for dit input!
Find dit produkt
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
Find
På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer