Kalender

Om kalender

Enheden har en kalender, som du kan bruge til at holde styr på dine aftaler. Hvis du har en Google™-konto, kan du også synkronisere enhedens kalender med din internetkalender.

Indstilling af kalendervisningen

1. Tap fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal, find og tap derefter på Kalender.
  2. Tap på Måned, Uge eller Dag for at vælge en indstilling.

Visning af flere kalendere

1. Tap fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal, find og tap derefter på Kalender.
  2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Mine kalendere.
  3. Vælg de kalendere, du vil have vist.

For at oprette en kalenderhændelse

1. Tap fra Startskærm, på Icn sony home apptray normal, tap derefter på Kalender.
  2. Tap på Icn sony key menu, og tap derefter på Ny begivenhed.
  3. Indtast navn, klokkeslæt og sted samt en beskrivelse af hændelsen.
  4. Vælg påmindelse for hændelsen. Du kan tilføje en ny påmindelse for hændelsen ved at trykke på Icn sonynew window holo dark.
  5. Tap på Udført.

Tip

Når aftaletidspunktet nærmer sig, viser enheden en kort besked som påmindelse. Desuden vises Icn sony stat notify calendar på statuslinjen.

Visning af en hændelse i kalenderen

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm, tap derefter på Kalender.
  2. Tap på den hændelse, du vil have vist.

Sådan ændrer du kalenderindstillingerne

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm, tap derefter på Kalender.
  2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Indstillinger.
  3. Tap på indstillingen, du vil ændre og rediger det ønskede.