Backup af kontakter

Du kan anvende et hukommelseskort eller et SIM-kort til at tage backup af kontakter.

Sådan eksporterer du alle kontakter til et hukommelseskort

1. Tap på Icn sony home apptray normalStartskærm, tap derefter på Icn sony app phonebook.
  2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Eksportér kontakter > SD-kort.
  3. Tap på OK.

Sådan eksporterer du kontakter til et SIM-kort

1. Tap, fraStartskærm, på Icn sony home apptray normal, tap derefter på Icn sony app phonebook.
  2. Tryk på Icn sony key menu, og tap derefter på Eksportér kontakter > SIM-kort.
  3. Markér de kontakter, du vil ekportere, eller tap på Marker alle, hvis du vil eksportere alle kontakter.
  4. Tap på Eksportér.
  5. Vælg Tilføj kontaktpersoner hvis du vil tilføje kontakter til bestående kontakter på SIM-kortet eller vælg Erstat alle kontaktpersoner hvis du vil erstatte bestående kontakter på SIM-kortet.

Note

Når du eksporterer kontakter til SIM-kortet, kan det ske at ikke alle oplysninger bliver eksporteret. Det skyldes at der er begrænset plads på SIM-kort.