Søg ansigt

Du kan anvende søg ansigt til at få ansigter, der ikke er i centrum i focus. Kameraet søger automatisk efter op til fem ansigter, som angives med hvide rammer. En gul ramme viser, hvilket ansigt der er i fokus. Der fokuseres på det ansigt, der er nærmest kameraet. Du kan også selv vælge, hvilket ansigt der skal være i fokus, ved at tappe på en af rammerne.

For at slå ansigtsregistrering til

1. Aktiver kameraet.
  2. Tap på ikonet øverst til venstre på skærmen, og vælg derefter Normal.
  3. Tap på Icn sony menu settings for at få vist alle indstillinger.
  4. Tryk på Fokuseringstilstand > Søg ansigt.

For at tage et foto vha. ansigtsregistrering

1. Når kameraet er åbent, og Søg ansigt er aktiveret, skal du rette kameraet mod dit motiv. Op til fem ansigter kan registreres, og hvert registreret ansigt får en ramme.
  2. Tryk kameratasten halvt ned. Der vises en gul ramme om det ansigt, der er i fokus.
  3. Tryk kameratasten helt ned for at tage et foto.