Om placeringstjenester

Anvend enheden til at finde ud af, hvor du er. Der er to metoder: GPS og trådløse netværk. Aktivér indstillingen for trådløse netværk, hvis du kun har brug for den omtrentlige position og vil have den hurtigt. Aktivér GPS-indstillingen, hvis du vil have en mere nøjagtig position og har frit udsyn til himlen. I situationer, hvor forbindelsen til det trådløse netværk er svag, bør du aktivere begge indstillinger for at sikre, at din position findes.