Læsning og afsendelse af beskeder

Arrow left Oversigt over support til Xperia L3

I programmet Meddelelser vises dine meddelelser som samtaler, hvilket betyder, at alle meddelelser til eller fra en bestemt person er grupperet sammen.

Bemærk!

Antallet af tegn, som du kan sende i en enkelt besked, varierer afhængigt af operatøren og det anvendte sprog. Maksimumstørrelsen for en mms, som omfatter mediefilernes størrelse, afhænger også af operatøren. Kontakt din netværksoperatør for at få flere oplysninger.

Oversigt over meddelelser

Image of reading and sending messages, showing each part by number. Upper area from left to right, 1 to 3. Center area, 4. Bottom area from right to left, 5 to 6.
    1 Gå tilbage til listen over samtaler
    2 Ring op til meddelelsens afsender
    3 Få vist menuindstillinger
    4 Sendte og modtagne meddelelser
    5 Send en fuldført meddelelse
    6 Tilføj vedhæftede filer

Sådan opretter og sender du en meddelelse

1. Søg efter og tap på (Ikon for Meddelelser).
    2. Tap på (Ikon for Ny meddelelse).
    3. Indtast modtagerens navn eller telefonnummer, og vælg derefter blandt de forslag, der vises. Hvis modtageren ikke står på listen som en kontakt, kan du indtaste modtagerens nummer manuelt.
    4. Hvis du vil sende en gruppemeddelelse, skal du tappe på (Ikon for Tilføj modtager) for at tilføje flere modtagere.
    5. Dual SIM-brugere: Tap på (Ikon for Vælg SIM) for at vælge det SIM-kort, du vil bruge.
    6. Indtast meddelelsesteksten. Hvis du vil tilføje en vedhæftet fil, skal du tappe på (Ikon for Tilføj) og vælge den relevante indstilling for vedhæftede filer.
    7. Tap på (Ikon for Send) for at sende meddelelsen.

Tip!

Hvis du afslutter en meddelelse, inden du har sendt den, gemmes den som en kladde. Samtalen bliver tagget med ordet Kladde.

Sådan læser du en modtaget meddelelse

1. Søg efter og tap på (Ikon for Meddelelser).
    2. Tap på den ønskede samtale.
    3. Tap på meddelelsen, hvis den endnu ikke er hentet.

Tip!

Alle modtagne meddelelser gemmes som standard i enhedens hukommelse.

Sådan besvarer du en meddelelse

1. Søg efter og tap på (Ikon for Meddelelser).
    2. Tap på samtalen med meddelelsen.
    3. Dual SIM-brugere: Tap på (Ikon for Vælg SIM) for at vælge det SIM-kort, du vil bruge.
    4. Indtast dit svar, og tap på (Ikon for Send).

Sådan videresender du en meddelelse

1. Søg efter og tap på (Ikon for Meddelelser).
    2. Tap på den samtale, der indeholder den ønskede meddelelse.
    3. Dual SIM-brugere: Tap på (Ikon for Vælg SIM) for at vælge det SIM-kort, du vil bruge.
    4. Berør den ønskede meddelelse, og hold den nede, og tap derefter på (Ikon for Videresend meddelelse).
    5. Vælg en kontakt, du har brugt for nylig, på listen, eller tap på Ny besked, og indtast modtagerens navn eller telefonnummer, og vælg derefter blandt de forslag, der vises. Hvis modtageren ikke står på listen som en kontakt, skal du indtaste modtagerens nummer manuelt.
    6. Rediger eventuelt meddelelsen, og tap derefter på (Ikon for Send).

Sådan gemmer du en fil, der er vedhæftet i en modtaget meddelelse

1. Søg efter og tap på (Ikon for Meddelelser).
    2. Tap på meddelelsen, hvis den ikke er hentet endnu.
    3. Berør og hold nede på den fil, som du vil gemme, og vælg derefter den ønskede indstilling.