Redigering af tekst

Du kan markere, klippe, kopiere og indsætte tekst, mens du skriver. Du kan få adgang til redigeringsindstillingerne ved at tappe to gange på den indtastede tekst. Redigeringsindstillingerne bliver derefter tilgængelige via en programlinje.

Programlinje

De følgende handlinger er tilgængelige for den valgte tekst:

• Klip
    • Kopier
    • Indsæt
    • Del
    • Markér alt

Bemærk!

Indstillingen Indsæt vises kun, når du har gemt tekst i udklipsholderen.