Sådan overfører du programmer fra andre kilder

Arrow left Oversigt over support til Xperia L3

Hvis din enhed er indstillet til at tillade overførsler fra andre kilder end Google Play, kan du hente programmer direkte fra andre websteder ved at følge den relevante overførselsvejledning.

Bemærk!

Installation af programmer af ukendt eller upålidelig oprindelse kan beskadige enheden. Hent kun programmer fra pålidelige kilder. Kontakt programudbyderen, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du hentning af programmer fra andre kilder

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps og underretninger.
    2. Tap på Avanceret > Særlig appadgang > Installer ukendte apps.
    3. Tap på det program, som du vil tillade at installere programmer fra andre kilder, og tap derefter på kontakten Tillad fra denne kilde for at aktivere eller deaktivere funktionen.