Har du prøvet dette?

Her er et par ting, du kan prøve først, hvis du har problemer med din enhed

Genstart

• Hvis du genstarter enheden, lukker du alle åbne apps og frigør hukommelse. Det kan i visse tilfælde automatisk løse problemer med din enhed. Hvis enheden ikke genstarter, som den plejer, kan du tvinge enheden til at genstarte. Hverken indstillinger eller personlige oplysninger slettes under en tvungen genstart.

Sådan genstarter du din enhed

Enheden kan muligvis ikke genstarte, hvis batteriniveauet er lavt. Slut enheden til en oplader, og prøv at genstarte den igen.

1. Tryk og hold nede på til/fra-tasten .
      2. Tap på Genstart i den menu, der åbner. Enheden genstartes automatisk.

Sådan gennemtvinger du genstart eller lukning af enheden

1. Tryk på til/fra-tasten og lydstyrketasten samtidig, og hold dem nede i seks sekunder.
      2. Din enhed vibrerer en gang. Afhængigt af om du vil gennemtvinge genstart eller lukning af enheden, skal du fortsætte på følgende måde.
        • Hvis du vil gennemtvinge genstart af enheden: Slip tasterne nu. Enheden genstartes.
        • Hvis du vil gennemtvinge lukning af enheden: Fortsætte med at trykke på tasterne. Efter endnu et par sekunder vibrerer enheden og lukker.

Opdatering

Nulstil

• Udfør en nulstilling til standardindstillingerne. Det kan være den bedste løsning, hvis din enhed ikke længere fungerer korrekt. Du skal være sikker på, at du ved, hvad brugernavnet og adgangskoden til din Google™-konto er, før du går i gang.

Sådan udfører du en nulstilling til standardindstillingerne

Hvis du vil undgå permanent skade på din enhed, skal du undlade at afbryde proceduren for nulstilling til standardindstillinger.

1. Tag backup af vigtige data, der er gemt i den interne hukommelse på din enhed, på et hukommelseskort eller en anden hukommelse, som ikke er intern. Hvis du har krypterede filer gemt på et SD-kort, skal du også fjerne krypteringen for at sikre, at du stadig kan få adgang til dem efter nulstillingen.
      2. Søg efter og tap på Indstillinger > System > Nulstil .
      3. Tap på Gendannelse af fabriksdata > Nulstil telefon .
      4. Hvis du bliver bedt om det, skal du tegne dit mønster eller angive din adgangskode eller pinkode for at låse skærmen op, før du kan fortsætte.
      5. Tap på Slet alt for at bekræfte.

Din enhed gendannes ikke til en tidligere softwareversion af Android, når du foretager en nulstilling til standardindstillingerne.

• Hvis du ikke har adgang til menuen Indstillinger på din enhed, kan du udføre en softwarereparation ved hjælp af Xperia™ Companion-softwaren på computeren. Du kan udføre en softwarereparation, også selvom din enhed overhovedet ikke reagerer.

Sådan reparerer du enhedssoftwaren ved hjælp af Xperia Companion

Før du udfører en softwarereparation, skal du kontrollere, at du ved, hvad brugernavnet og adgangskoden til din Google-konto er. Afhængigt af dine sikkerhedsindstillinger kan det være nødvendigt at angive dem for at genstarte enheden efter en softwarereparation.

1. Sørg for, at Xperia Companion er installeret på din pc eller Mac.
      2. Åbn Xperia Companion-softwaren på computeren, og klik på Softwarereparation på hovedskærmen.
      3. Følg vejledningen på skærmen for at geninstallere softwaren og fuldføre reparationen.