account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Does the USB Type-C port support an HDMI connection?

    Question

    • Does the USB Type-C port support an HDMI connection?

    Valid for

    • Xperia L1
    • Xperia L2
    • Xperia L3
    • Xperia X Compact
    • Xperia XA1
    • Xperia XA1 Plus
    • Xperia XA1 Ultra
    • Xperia XA2
    • Xperia XA2 Plus
    • Xperia XA2 Ultra
    • Xperia XZ
    • Xperia XZs
    • Xperia XZ Premium
    • Xperia XZ1
    • Xperia XZ1 Compact
    • Xperia XZ2
    • Xperia XZ2 Compact
    • Xperia XZ2 Premium
    • Xperia XZ3
    • Xperia 10
    • Xperia 10 Plus

    Solution

    The Xperia devices in the Valid for field do not support HDMI/MHL output through the USB Type-C port.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Close Luk
    Find dit produkt
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer