Min enhed fryser, eller apps lukker pludselig ned

• Apps, som du har hentet, kan få enheden til at fungere anderledes eller påvirke dens ydeevne. Brug fejlsikret tilstand for at kontrollere, om en app, som du har hentet, er årsag til problemet. I fejlsikret tilstand starter enheden kun med den software og de apps, der allerede var installeret, da du købte enheden. Hvis enhedens ydeevne bliver bedre i fejlsikret tilstand, er der sandsynligvis en eller flere apps, som du tidligere har købt og hentet, der påvirker enheden negativt. Du kan afslutte fejlsikret tilstand og genstarte enheden for at fjerne den eller de apps, som du har mistanke om er årsag til problemet. Hvis problemet er nyt, og du ikke er sikker på, hvilket program der er årsag til problemet, kan du starte ved at fjerne det sidst hentede program.

Sådan aktiverer du Sikker tilstand

1. Tryk og hold nede på til/fra-tasten, mens enheden er tændt.
      2. I den dialogboks, der vises, skal du røre og holde nede på Sluk , indtil enheden begynder at lukke ned.
      3. Vent på, at enheden starter i Sikker tilstand .

Genstart enheden for at afslutte fejlsikret tilstand.

Sådan fjerner du en app fra programskærmen

Kun overførte apps kan fjernes helt.

1. Berør og hold nede på appikonet, indtil enheden vibrerer.
      2. Tap på > OK i den menu, der åbnes.

• Opdater enheden for at sikre, at du har optimal ydeevne og de nyeste forbedringer. Få mere at vide om, hvordan du opdaterer og finder den nyeste softwareversion.

• Udfør en nulstilling til standardindstillingerne. Det er undertiden den bedste løsning, hvis din enhed ikke længere fungerer korrekt, men bemærk, at det sletter alle personlige data, der er gemt på enhedens interne hukommelse. Husk at tage en backup af de data, du vil bevare.

Sådan udfører du en nulstilling til standardindstillingerne

Hvis du vil undgå permanent skade på din enhed, skal du undlade at afbryde proceduren for nulstilling til standardindstillinger.

1. Tag backup af vigtige data, der er gemt i den interne hukommelse på din enhed, på et hukommelseskort eller en anden hukommelse, som ikke er intern. Hvis du har krypterede filer gemt på et SD-kort, skal du også fjerne krypteringen for at sikre, at du stadig kan få adgang til dem efter nulstillingen.
      2. Søg efter og tap på Indstillinger > System > Nulstil .
      3. Tap på Gendannelse af fabriksdata > Nulstil telefon .
      4. Hvis du bliver bedt om det, skal du tegne dit mønster eller angive din adgangskode eller pinkode for at låse skærmen op, før du kan fortsætte.
      5. Tap på Slet alt for at bekræfte.

Din enhed gendannes ikke til en tidligere softwareversion af Android, når du foretager en nulstilling til standardindstillingerne.