account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Jeg kan ikke låse min skærm op

    Hvis du glemmer pinkoden, adgangskoden eller mønsteret til din skærmlås, kan du nulstille din Xperia™-enhed enten ved hjælp af appen Find min enhed fra Google™ eller computerprogrammet Xperia™ Companion. Læs om kravene for og resultaterne af de enkelte indstillinger nedenfor, og vælg den metode, der passer bedst til dig.

    • Nulstil din Xperia™-enhed med Find min enhed.
      • Krav: Denne nulstillingsmetode kræver, at din enhed er tændt, har internetadgang, og at Find min enhed er slået til i din enhed. Der skal være registreret en Google™-konto på din enhed, og du skal kende brugernavnet og adgangskoden til kontoen. Du skal også have adgang til en computer eller en mobilenhed, der har internetforbindelse.

      • Resultater: Alle brugerdata, der er gemt i enhedens interne hukommelse, slettes, herunder hentede apps, fotos og enhedsindstillinger. Medmindre du fjerner SD-kortet, før du nulstiller din enhed, slettes brugerdata på kortet i de fleste tilfælde.

        Sådan nulstiller du din enhed med Find min enhed

        Hvis du bruger din Xperia™-enhed i et virksomhedsmiljø, har din it-afdeling måske gennemtvunget kryptering på SD-kortet. I dette tilfælde slettes indholdet på SD-kortet, eller det bliver ulæseligt, når du udfører en nulstilling, også selvom du fjerner kortet i forvejen.

        1. Tænd din Xperia™-enhed, og fjern SD-kortet for at undgå at slette brugerdata fra kortet.
        2. Tænd enheden, og kontrollér, at du har en aktiv Wi-Fi- eller mobildataforbindelse.
        3. På en computer eller i en mobil browser skal du gå til logonsiden for Find min enhed .
        4. Log på den Google™-konto, der er registreret på din enhed.
        5. Vælg Slet, og følg vejledningen på skærmen. Vær opmærksom på, at denne handling sletter alle brugerdata i enhedens interne hukommelse.
        6. Når du har slettet indholdet fra en fjernplacering, kan du konfigurere din enhed igen med din Google™-konto og en ny skærmlås.

    • Nulstil din Xperia™-enhed med funktionen Softwarereparation i computerprogrammet Xperia™ Companion.
      • Krav: Denne metode kræver, at du har adgang til en computer med en aktiv internetforbindelse. Du skal bruge et USB-kabel for at slutte din enhed til computeren, og enheden skal være mindst 80 % opladet.

      • Resultater: Alle brugerdata, der er gemt i enhedens interne hukommelse, slettes, herunder hentede apps, fotos og enhedsindstillinger. Indhold på SD-kortet slettes ikke.

        Sådan reparerer du enhedssoftwaren ved hjælp af Xperia Companion

        Før du udfører en softwarereparation, skal du kontrollere, at du ved, hvad brugernavnet og adgangskoden til din Google-konto er. Afhængigt af dine sikkerhedsindstillinger kan det være nødvendigt at angive dem for at genstarte enheden efter en softwarereparation.

        1. Sørg for, at Xperia Companion er installeret på din pc eller Mac.
        2. Åbn Xperia Companion-softwaren på computeren, og klik på Softwarereparation på hovedskærmen.
        3. Følg vejledningen på skærmen for at geninstallere softwaren og fuldføre reparationen.

    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Close Luk
    Find dit produkt
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    FindCreated with Sketch.
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer