Hvorfor skal jeg have en Google-konto?

Din Xperia-enhed fra Sony kører på Android-platformen, som er udviklet af Google. En række Google-apps og -tjenester er tilgængelige på din enhed, når du køber den, f.eks. Gmail™, Google Maps™, YouTube™ og Play Butik™. Hvis du vil have det optimale ud af disse tjenester, skal du have en Google-konto. En Google-konto giver dig f.eks. mulighed for at gøre følgende:
    • Hente og installere apps fra Google Play™.
    • Synkronisere e-mail, kontakter og kalender ved hjælp af Gmail.
    • Chatte med venner ved hjælp af appen Duo™.
    • Synkronisere dine browserdata og -bogmærker ved hjælp af Google Chrome™-webbrowseren.
    • Identificere dig som autoriseret bruger efter en softwarereparation ved hjælp af Xperia Companion.
    • Finde, låse eller slette en tabt eller stjålen enhed fra en fjernplacering ved hjælp af Find min enhed -tjenesterne.

Du kan finde flere oplysninger om Android og Google på http://support.google.com.

Det er vigtigt, at du husker brugernavnet og adgangskoden til din Google-konto, for i visse situationer skal du måske identificere dig selv af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du ikke kan oplyse dit brugernavn og din adgangskode til din Google-konto i disse situationer, låses din enhed. Og hvis du har mere end én Google-konto, skal du sørge for at indtaste oplysningerne for den relevante konto.

Sådan konfigurerer du en Google-konto på enheden

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Brugere > Tilføj bruger, og tap derefter på OK.
    2. Følg registreringsguiden for at tilføje en ny bruger. Tap på for at få adgang til indstillingerne for den nye bruger og gæstekontoen. Du kan også dele din opkalds- og sms-oversigt.

Du kan også oprette en Google-konto ved hjælp af opsætningsvejledningen, når du starter din enhed første gang, eller gå online senere og oprette en konto på https://myaccount.google.com/.

Sådan fjerner du en Google-konto

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Brugere.
    2. Tap på for at vælge den bruger, du vil fjerne.
    3. Tap på Fjern bruger, og tap derefter på Slet.

Hvis du fjerner din Google-konto, er de sikkerhedsfunktioner, der er knyttet til din Google-konto, ikke længere tilgængelige.