Genveje og mapper

Brug genveje og mapper til at administrere dine apps og holde orden på startskærmen.

Overblik over genveje og mapper

Genveje og mapper

1 Få adgang til en app vha. en genvej
2 Få adgang til en mappe, der indeholder apps

Sådan føjer du en programgenvej til startskærmen

1. Berør og hold ned på et tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer.
  2. Tap på Widgets > Genveje i tilpasningsmenuen.
  3. Rul gennem listen, og vælg en app. Det valgte program føjes til Startskærm.

Sådan flytter du et element på startskærmen

• Berør og hold elementet, indtil enheden vibrerer, og træk derefter elementet til den nye placering.

Sådan fjerner du et element fra startskærmen

• Berør og hold elementet nede, indtil enheden vibrerer, og træk derefter elementet til Fjern fra startskærm øverst på skærmen.

Sådan opretter du en mappe på startskærmen

• Berør og hold nede på et programikon eller en genvej, indtil enheden vibrerer, træk og slip det derefter oven på et andet programikon eller en anden genvej.

Sådan føjer du elementer til en mappe på startskærmen

• Berør og hold et element indtil enheden vibrerer, træk derefter elementet til mappen.

Sådan omdøber du en mappe på startskærmen

1. Tap på en mappe for at åbne den.
  2. Tap på mappens titellinje for at få vist feltet Mappenavn.
  3. Indtast et nyt mappenavn, og tap på UDFØRT.